Orijen

ORIJEN SISÄLTÄÄ:

– Tuoretta lihaa: jyväbroileria, kanadansiikaa, lohta, kananmunia
– Höyrystettyjä kasviksia ja vihanneksia: perunaa, porkkanaa, pinaattia, papuja, tomaattia, merilevää ja sinimailasen lehtiä
– Höyrystettyjä hedelmiä ja marjoja: omenaa, karpaloa ja mustia viinimarjoja
– Tarpeellisia öljyjä: pellavaa, voikukkaa ja lohiöljyä
– Ravitsevia ja hoitavia kasveja: lääkemalvaa ja takiaista, fenkolin siemeniä, nokkosta ja maarianohdaketta, calendulaa, päivänkakkaraa ja kamomillan kukkia.

ORIJEN EI SISÄLLÄ:

– Viljaa (riisiä, maissia, vehnää, ohraa)
– Eläinperäisiä sivutuotteita
– Kasviproteiineja (soijaa, gluteiinia)
– Sulfaatteja tai oksideja
– Geenimuunneltuja aineita

  

Ravintoa luonnosta

Kaikista muista lemmikkieläinten kuivaruuista poiketen ORIJEN on valmistettu tuoreista ja monipuolisista raaka-aineista, jotta lemmikkisi mahdollisimman luonnonmukaista ravintoa.

ORIJENISSA on biologisesti sopiva suhde lihaa ja kasviksia (70/30) ilman viljaa. ORIJEN kuivaruoka sisältää runsaasti proteiinia ja vähän hiilihydraatteja, joten se tarjoaa parhaan mahdollisen ravinnon lemmikillesi.

ORIJEN sopii kaikenikäisille, kokoisille ja rotuisille koirille ja kissoille. ORIJEN-kuivaruoka on luonnonmukainen ja maukas tapa pitää koirasi ja kissasi onnellisena, terveenä ja vahvana.

ORIJEN on erilainen täysravinto

Ihmisravinnoksikin luokiteltujen korkealuokkaisten liharaaka-aineiden eli jyväbroilerin, kanadansiian ja merilohen lisäksi biologisesti oikeaoppisen ORIJENin valmistuksessa on käytetty tuoreita kananmunia, jotta kuivaruoka vastaisi luonnonmukaista ravintoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Korkeaproteiininen ja matalahiilihydraattinen ORIJEN vastaa sekä koostumukseltaan että biologisilta ominaisuuksiltaan kissojen ja koirien luonnonmukaista ravintoa.

 

ORIJEN sisältää lohi-, silakka- ja anjovisöljyjä, pellava- ja voikukkaöljyä sekä kananrasvaa, joista lemmikkisi saa välttämättömiä rasvoja. Yhdistelmä tarjoaa lemmikille myös runsaasti Omega-6 ja Omega-3-rasvahappoja, jotka luovat perustan hyvälle terveydelle. Runsaat EPA- ja DHA-rasvahappopitoisuudet ovat puolestaan tärkeitä eläimen aivoille ja silmille.

ORIJEN ei sisällä biologisesti sopimattomia raaka-aineita, kuten viljaa. Sen sijaan 30 % ORIJEN-täysravinnosta on hedelmiä, vihanneksia ja kasviksia. Luonnonmukaiset raaka-aineet tarjoavat lemmikille tärkeitä suoja-aineita, kuten B-vitamiineja, tarpeellisia mineraaleja sekä arvokkaita entsyymejä, jotka vahvistavat lemmikin vastustuskykyä ja hyvinvointia.

Veren koostumuksen, luiden muodostumisen sekä oikean nestetasapainon kannalta ravinteista tärkeimpiä ovat kivennäis- ja hivenaineet, joita ORIJEN tarjoaa orgaanisessa muodossa ilman sulfaatteja ja oksideja. ORIJEN-kuivaruoka sisältää kalkkia ja fosforia luonnollisessa muodossa, joten mineraalipitoiset lisäravinteet ovat tarpeettomia.