KOTITEKOINEN KOIRANRUOKA

Pidä koirasi terveenä ja kunnossa tämän herkullisen kotitekoisen reseptin kanssa-se on halvempi kuin kaupasta ostettu ja täynnä tuoreita kasviksia!

En uskonut, että olisin koirien omistaja, – joka tekee kotitekoista ihmisruokaa poikasilleen. En ikinä. Mutta kun Butters sairastui vatsavaivoihin, eläinlääkärimme neuvoi meitä syöttämään hänelle kevyttä kanaa ja riisiä ilman mausteita. Niin, että mitä teimme – me haudutettua kanaa, se silputtu monitoimikoneessa, ja sekoitetaan joissakin valkoinen riisi ja ruokitaan häntä tämä mitäänsanomaton ruokavalio 3 päivää.

Silloin aloin tehdä tutkimusta kotitekoisesta koiranruoasta, – ja olen ollut niin hämmästynyt, kuinka monta erilaista kasvissyöjää koirilla voi olla. Ja tasapainon avulla voit luoda niin monia eri reseptejä lån penge pennullesi!

Nyt on parasta tehdä kotitekoinen koiran ruoka – aivan kuten tehdä mitään kotona – on, että tiedät tarkalleen mitä on menossa koiran kulhoon, ja ei ole mitään kyseenalaista, hyytelömäinen gunk päässä purkitettu ruokaa.

Mutta on tärkeää huomata, että koirilla on erilaiset ravinnetarpeet-kuin ihmisillä suhteessa kehon kokoon, kuten:

  1. Korkealaatuinen proteiini (liha, äyriäiset, maitotuotteet tai munat)
  2. Rasva (liha tai öljy)
  3. Hiilihydraatit (jyvät tai kasvikset)
  4. Kalsium (maito)
  5. Välttämättömät rasvahapot (munankeltuainen tai kaurapuuro)

Nyt tässä reseptissä on tasapaino 50% proteiinia, 25% kasviksia ja 25% viljaa, mutta suhteet voidaan helposti säätää pentujen rotuun ja / tai tarpeisiin.

Kun olet tehnyt eräsi, voit jakaa ne yksittäispakkauksiin, merkitä päivämäärän ja jäädyttää sen. Kun olet valmis, voit sulattaa sen jääkaappiin yöksi-ja lämmittää sitä 15-30 sekuntia. Nyt riitti! Kuka olisi arvannut, että koiranruoan tekeminen olisi näin helppoa?