KYLMÄKUIVATTU RUOKAA PAINOPISTE: MATKALLA KOIRIEN KANSSA TÄNÄ KESÄNÄ

Koira-ystävällinen lomien ja päivää ovat arkipäivää nykyään. Omistettu lemmikkieläinten ystäville usein suunnitella matkustaa ympäri heidän koira, ovatko he järjestää ylellisyyttä paeta mantereelle tai camping trip BRITANNIASSA.

Jos syöttää koiralle raaka ruokavalio, matkustaminen heidän kanssaan voi olla haastavaa löytää jäähdytys ajaksi ei yksinkertaisesti ole käytännöllistä. Niille, koirat ruokitaan kuivamuonaa, dekantoimalla ruoan pienempiin astioihin lyhyempiä matkoja tai käsitellä raskas ruoka laukut pidempi loma voi olla vaikeaa.

ORIJEN on valikoima kylmäkuivattu koira elintarvikkeet ovat täydellinen matkustaville – ne ovat valmistettu ilman ruoanlaitto, joten ne täysin säilyttää luonnolliset ominaisuudet meidän autenttisesti tuoreista raaka-aineista. Kaikki kylmäkuivattu elintarvikkeet ovat valmistettu 90% tuoretta lihaa kolme Koko Saalis suhdeluvut, että koirat tarvitsevat tuoretta lihaa, elimiä ja syötäviä luita – ravitsee luonnollisesti ja kokonaan.

Kysy ORIJEN suurlähettiläs, Elsa. Tämä pieni Lhasa Apso on yksi parhaista matkustanut koirien ympärillä, vierailevat koira-ystävällinen paikkoja ja tapahtumia hänen kanssaan omistaja Kelly. Elsa usein nauttii yksi kolmesta reseptit – Alkuperäinen, Tundra tai Alueellisten Punainen – taas ulos ja noin.

Kelly toteaa, elintarvike-kevyt kuljettaa ja helppo valmistaa. Sisällä pussit ovat mitaleja, joiden omistajat pitäisi lisätä 4 rkl (60 ml) lämmintä vettä per medaljonki, odota 3-6 minuuttia ja sitten toimia.

Elsa liikkeellä

Me äskettäin puhui Kelly siitä, miten he matkustaa Elsan kanssa:

”Vaikka Elsa on hyvin matkusti, koirat ovat olentoja tottumuksesta ja muutoksia niiden normaalia päivittäistä rutiinia voi vaikuttaa niihin monin eri tavoin. Kotona olemme yleensä rikastuttaa hänen ruokailuajat tekemällä työn hänen ruokaa (esimerkiksi, meidän paikka nappuloiden palloksi, että hän on roll ympäri luopua ruokaa), mutta ruokinta häntä tällä tavalla ei ole aina käytännöllistä, kun olemme matkalla. Joskus Elsa voi olla erittäin kranttu, jopa kieltäytyy syömästä kokonaan, jos hän on liian väsynyt tai hajamielinen, vaihtaa maisemaa! Ratkaisu tähän ongelmaan on antaa Elsa jotain, että hän ehdottomasti rakastaa syödä ei ole väliä missä olemme.

On viime matkan Lontooseen, me syötetään Elsa ORIJEN Regional Red kylmäkuivattu Ruokaa, jota hän rakasti. Tämä tarkoitti sitä, että meidän ei tarvitse huolehtia siitä, että hänen ei syö, tehdä matkan vähemmän stressaavaa kaikille.

From käytännön näkökulmasta, ORIJEN kylmäkuivattu ruoka on helpompi tehdä noin kuin nappuloiden koska se on erittäin kevyt. Mittaus annoskoot on yksinkertaisempi, liian, koska kun me pakata hänen tavallista ruokaa, yleensä joko laittaa nappuloiden useisiin pienempiin säiliöihin, joka voi olla varsin iso, tai meidän pitäisi vain arvioida, kuinka paljon ruokkia Elsa. Koska pakastekuivattu ruoka on muodostunut osaksi mitaleja, emme tarvitse mitään asteikot mitata sitä, joten emme aina tiedä, että hän on saada oikea määrä ruokaa.

Vaikka sinun täytyy uudelleen hydraatti ruoka lämpimällä vedellä, meillä ei ole koskaan ollut ongelma, teemme tämän, koska olemme aina kuljettaa pieni matka-kulho ja kuppi lämmintä vettä on helppo tulla missä tahansa kahvila/ ravintola/ pub/ huoltoasema. Olemme myös käyttää huoneen lämpötilan vedelle uudelleen hydraatti ruokaa (vain jättänyt sen hieman pidempään) ja se toimi erinomaisesti! Mikä tärkeintä, Elsa löytää pakastekuivattu ruoka on erittäin herkullinen.”

ORIJEN on kylmäkuivattu ruokaa
Hellävaraisesti kylmäkuivattu lukita kaikki luonnolliset hyvyys meidän tuoreista ja paikallisista raaka-aineista, ORIJEN on freeze-ystävällinen elintarvikkeet ravitsevat koirasi kuten luonto on tarkoittanut. Tuore tai raaka liha on flash-jäädytetty typen tunnelit lukita niiden luonnollinen hyvyys, ennen kuin 18 tunnin jäätyä-kuivaus prosessi tapahtuu, joka poistaa vettä ja jättää jälkeensä kaikki runsaasti ravitseva ravinteita ja herkullinen maku meidän aito tuoreista paikallisista raaka-aineista.

Mikä parasta, kevyempi, helppo kuljettaa pussit tekevät niistä poikkeuksellisen käytännöllinen matkoilla. On olemassa 20 ravitsevaa ja herkullista annosta varten 11lb koira kussakin 454g laukku.