Sisältää korkeaproteiinista tuoretta lihaa

Koirat ja kissat eivät ole kasvissyöjiä. Niiden elimistö on tarvitsee luonnostaan lihaperäistä, korkeaproteiinista ravintoa, jonka ne hyödyntävät tehokkaasti energiaksi. 

ORIJEN vastaa alkuperäistä koirien ja kissojen ravintoa, sillä siinä on merkittävästi enemmän proteiinia ja tarpeellisia aminohappoja kuin tavallisessa lemmikkiruoassa. Tämä ylläpitää lemmikkien terveyttä ja elinvoimaisuutta.

ORIJEN sisältää vähintään 70% eläinlääkäreiden tarkistamia lihaperäisiä tuotteita, joten siinä on myös korkein mahdollinen määrä jyväbroileria, tuoretta kalaa sekä kananmunia. Kaikki raaka-aineet tulevat Champion Petfoodsin tehtaalle aina tuoreina, eivät koskaan pakastettuina tai kuivattuina.

ORIJENIN sisältämä korkea proteiinipitoisuus poistaa viljantarpeen ja vähentää hiilihydraattien tarvetta. Hiilihydraatit ovat edullinen mutta eläimelle sopimaton energialähde. Ne varastoituvat elimistöön helposti rasvana ja saattavat vaikuttaa epäedullisesti verensokeriin. Käyttämätön proteiini sen sijaan poistuu elimistöstä luonnollisella tavalla.

Koska paljon proteiinia sisältävä ravinto on luonnollisestikin erittäin täyttävää, koirat ja kissat syövät vähemmän ORIJENIA verrattuna muihin kaupallisiin lemmikkieläinruokiin. Korkean proteiinipitoisuutensa ja matalan hiilihydraattipitoisuutensa ansiosta ORIJEN ravitsee koirasi ja kissasi luonnonmukaisesti edistäen samalla kokonaisvaltaista hyvinvointia ja fyysistä terveyttä.

BROILERI

Tuore broileri on erinomainen, helposti sulava ja erittäin maukas proteiinilähde. Alberta Chicken -jyväbroileri on ensisijainen raaka-aine kaikissa ORIJEN-tuotteissa. Eläinlääkärien tarkastamat ja ihmisravinnoksi luokitellut broilerit toimitetaan Champion Petfoodsin tehtaalle aina tuoreina, ei koskaan pakastettuina tai kuivatettuina. Ilman hormoneja ja antibiootteja kasvatetut broilerit luokitellaan luomutuotteiksi Kanadassa, koska ne kasvatetaan valvotuissa tiloissa ja niiden liha käsitellään sekä kypsytetään äärimmäisen tarkan valvonnan alaisena.

KANADANSIIKA

Kanadansiikaa (Coregonus clupeaformis) kalastetaan Kanadan järvistä, jotka sijaitsevat Albertassa ja Saskatchewanissa. Kala käsitellään Kanadan elintarvikeviranomaisten määräyksien mukaan. Kalat toimitetaan tehtaalle tuoreina, ei koskaan pakastettuina tai kuivatettuina. Lohensukuinen Kanadansiika on erinomainen proteiinilähde ja siksi raaka-aineena kaikissa ORIJEN-tuotteissa. Kala sisältää runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja mukaan lukien DHA ja EPA. Kanadansiika sisältää enemmän Omega-3-rasvahappoja kuin kyttyrälohi tai punalohi.